Τι πρέπει να κάνω όταν παρακολουθώ τα μαθήματα;

Από το Προφίλ σας, μεταβείτε στη σελίδα του εκπαιδευτικού προγράμματος που έχετε αγοράσει. Η πρόσβαση στα μαθήματα δίνεται από τα περιεχόμενα του προγράμματος.

Για να μεταβείτε στα περιεχόμενα του προγράμματος θα πρέπει να πατήσετε την επιλογή “Περιεχόμενα”, στο μενού ακριβώς κάτω από τον υπολοιπόμενο χρόνο.

Στη συνέχεια, πατάτε επάνω στον τίτλο του μαθήματος που θέλετε να παρακολουθήσετε και μπαίνετε στο περιβάλλον του προγράμματος.

Όταν ολοκληρώνετε τη παρακολούθηση ενός βιντεο-μαθήματος, προτείνουμε να πατάτε το κουμπί “Complete” κάτω δεξιά. Με αυτό το τρόπο το μάθημα θα επισημανθεί ως ολοκληρωμένο και θα εμφανιστεί η πράσινη ένδειξη ολοκλήρωσης στα περιεχόμενα του προγράμματος.

Αυτό βοηθά εσάς στο να έχετε εικόνα της προόδου σας.

Πόση διάρκεια έχουν τα βίντεο;

Κάθε βιντεομάθημα είναι μικρό σε διάρκεια (5-10 λεπτά) για να μπορείτε να παρακολουθήσετε σιγά-σιγά. Εκτός από τα βίντεο, υπάρχουν κουίζ και ασκήσεις.

Μπορώ να παρακολουθήσω τις ενότητες με τη σειρά που θέλω;

Η παρακολούθηση των ενοτήτων γίνεται με τη σειρά που επιθυμείτε εσείς. Παρ’όλα αυτά σας προτείνουμε την υφιστάμενη δομή για να υπάρχει συνοχή στον τρόπο εκμάθησης.

Υπάρχουν υποχρεωτικές ασκήσεις/εργασίες;

Μέσα σε κάθε πρόγραμμα υπάρχουν τεστ σε μορφή κουίζ τα οποία δεν είναι υποχρεωτικά. Προτείνουμε όμως την ολοκλήρωσή τους για τη βέλτιστη εκπαίδευσή σας.

Το τελικό κουίζ κάθε προγράμματος είναι υποχρεωτικό για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.

Πώς μπορώ να κάνω τα κουίζ των ενοτήτων;

Οι ενότητες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπορεί να περιλαμβάνουν κουίζ που σας βοηθούν να κατανοήσετε την ύλη.

ΤΑ ΚΟΥΙΖ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΑΣ!

Για να ξεκινήσετε το κουίζ πρέπει να πατήσετε START. Ο χρόνος που έχετε για να ολοκληρώσετε το κουίζ είναι συγκεκριμένος και αναγράφεται δίπλα στην ένδειξη Time.

Τα κουίζ των ενοτήτων διαθέτουν διάφορες ευκολίες:

  • Αν βρίσκεστε σε ένα κουίζ και πατήσετε το κουμπί HINT θα σας δοθεί μια πληροφορία που θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή απάντηση.
  • Αν πατήσετε το κουμπί CHECK το σύστημα θα σας ενημερώσει για τη σωστή απάντηση.

Σε κάθε ερώτηση του κουίζ επιλέγετε την απάντηση και στη συνέχεια πατάτε NEXT για να προχωρήσετε στην επόμενη ερώτηση. Αν θέλετε να μεταβείτε στη προηγούμενη ερώτηση πατάμε PREV.

Για να θεωρηθεί το κάθε κουίζ ως ολοκληρωμένο, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί COMPLETE όταν απαντήσετε όλες τις ερωτήσεις. Στην οθόνη θα δείτε τις σωστές και τις λάθος απαντήσεις σας καθώς και το χρόνο ολοκλήρωσης.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα κουίζ των ενοτήτων αρκετές φορές, οι οποίες εμφανίζονται στο κουμπί RETAKE.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ανατρέξετε στις απαντήσεις που δώσατε πατώντας το κουμπί REVIEW.