Σεμινάριο Excel Business Analytics

Εξειδικεύσου στην Επιχειρηματική Αναλυτική και απελευθέρωσε τη δύναμη των δεδομένων σου με το Excel!

140€

ως και 3 άτοκες δόσεις

5 ώρες πρακτικά βιντεο-μαθήματα στα ελληνικά
Χ case studies από τον κόσμο των επιχειρήσεων
E-book & Cheat sheets για τις σημαντικότερες τεχνικές
Συμμετοχή σε ζωντανά Q&As μέσω Zoom
24/7 υποστήριξη μέσω email
Βεβαίωση Παρακολούθησης

Τι θα μάθεις;

Καλωσόρισες στο πλήρες διαδικτυακό σεμινάριο Excel για την επιχειρηματική αναλυτική, σχεδιασμένο για να μεταμορφώσει τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα δεδομένα.

Είτε είσαι νέος στον κόσμο των επιχειρήσεων είτε έμπειρος επαγγελματίας, αυτό το σεμινάριο θα σου επιτρέψει να αξιοποιήσεις πλήρως τα δεδομένα σου, χρησιμοποιώντας τη γνώριμη πλατφόρμα του Microsoft Excel.

Σύνοψη και οπτικοποίηση δεδομένων

-Κάνε μετατροπές και διαχειρίσου πολύπλοκα δεδομένα.

• Ανάλυση Pareto

• Πίνακες Συνάφειας

• Ιστογράμματα

• Διαγράμματα Διασποράς

• Boxplot (simple, side-by-side)

Περιγραφική Στατιστική

-Κατάκτησε τη στατιστική σκέψη και τις βασικές μεθόδους περιγραφής των δεδομένων.

• Δείγμα και Πληθυσμός

• Περιγραφικοί Στατιστικοί Δείκτες

• Διαστήματα Εμπιστοσύνης

• Κατανομές Δεδομένων, Κανονική Κατανομή και Τυπική Κανονική Κατανομή

• Ακραίες Τιμές, Υπολογισμός και Διαχείριση

Έλεγχοι Υποθέσεων

-Άντλησε αξιόπιστα συμπεράσματα από τα δεδομένα σου.

• F-test και T-test

• Analysis of Variance (ANOVA)

• Chi-square test

• Correlation

• Προβλεπτική Αναλυτική

Προβλεπτική Αναλυτική

-Ανάπτυξε ισχυρά μοντέλα πρόβλεψης, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης χρονοσειρών.

• Απλή παλινδρόμηση

• Πολλαπλή παλινδρόμηση

• Ψευδομεταβλητές

• Moving Average, Exponential Smoothing

• Autoregressive models

Γιατί να Επιλέξεις Αυτό το Σεμινάριο;

Έμπειρος εισηγητής: Μάθε από ειδικούς με μακροχρόνια εμπειρία.
Πρακτική εφαρμογή: Εξασκήσου σε πραγματικά παραδείγματα και πρακτικά σενάρια.
Πρόσβαση Εφ Όρου Ζωής: Μπορείς να επισκεφθείς ξανά και ξανά το υλικό του σεμιναρίου, όποτε χρειάζεται και όσες φορές θέλεις.
Βεβαίωση Παρακολούθησης: Λάβε βεβαίωση παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση για να προβάλεις στο βιογραφικό σου τις νέες σου δεξιότητες.

seminario-excel-business-analytics-thumbnail

Σε ποιους απευθύνεται

ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Σε δυσκολεύει η ανάλυση και η παρουσίαση των δεδομένων; Η ανεπάρκεια στο data analysis μπορεί να είναι το εμπόδιο για την επόμενη προαγωγή σου. Φαντάσου την απογοήτευση αν παραμείνεις στάσιμος εξαιτίας αυτού. Με το σεμινάριο Excel Business Analytics θα μάθεις να αναλύεις δεδομένα με επαγγελματισμό και αυτοπεποίθηση, δίνοντας έτσι την πολυπόθητη ώθηση στην καριέρα σου!

seminario-excel-stelexh-epixeirisewn
seminario-excel-simvouloi-epixeirisewn

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Παλεύεις με την ανάλυση και παρουσίαση δεδομένων για τους πελάτες σου; Οι περιορισμένες γνώσεις δεδομένων οδηγούν σε ανακριβείς επιχειρηματικές προτάσεις, διακυβεύοντας έτσι τη φήμη σου ως σύμβουλο. Το σεμινάριο Excel business analytics θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις την ανάλυση δεδομένων και να προσφέρεις εξαιρετική αξία στις επιχειρήσεις που συνεργάζεσαι.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Παιδεύεσαι με τις ώρες για να κάνεις απλές αναλύσεις με το Excel; Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας, η έλλειψη δεξιοτήτων ανάλυσης δεδομένων αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα. Με το σεμινάριο Excel Business Analytics θα μάθεις πώς να μετατρέπεις τα ακατέργαστα δεδομένα σε δράσεις, αποκτώντας τις κατάλληλες δεξιότητες για να γίνεις ένα περιζήτητο στέλεχος επιχειρήσεων.

seminario-excel-foitites-dioikisi-epixeirisewn

Πως δουλεύει

ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ

Με την εγγραφή σου στο σεμινάριο Excel αποκτάς πρόσβαση στην online πλατφόρμα όπου βρίσκεις όλα τα video-μαθήματα και τις σημειώσεις μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, οργανωμένο σε ενότητες. Δες τα videos και διάβασε τις σημειώσεις ξανά και ξανά με το δικό σου ρυθμό.

ΕΞΑΣΚΕΙΣΑΙ

Κατα τη διάρκεια της εκπαίδευσης υλοποιείς online διαδραστικές ασκήσεις μέσα από την πλατφόρμα του μαθήματος. Εξάσκησε τις τεχνικές που έμαθες και αξιολόγησε τις γνώσεις σου πριν προχωρήσεις στις επόμενες ενότητες.

ΛΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

Σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης, ο καθηγητής βρίσκεται μόνο ένα email μακριά! Λάβε υποστήριξη 24/7 δημιουργώντας αίτημα υποστήριξης. Επίσης, διοργανώνουμε τακτικά Q&As μέσω Zoom στα οποία μπορείς να λάβεις μέρος.

ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ

Όσα εκπαιδευτικά videos κι αν παρακολουθήσεις, τίποτα δε συγκρίνεται με τις γνώσεις που αποκτάς σε πραγματικά projects. Έτσι, στο σεμινάριο Excel παρέχουμε real-world δεδομένα για να κάνεις τα δικά σου hands-on projects. Αξιοποίησε το φόρουμ και τα live Q&As για να λάβεις χρήσιμα tips.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς το quiz της κάθε ενότητας καθώς και το τελικό quiz, λαμβάνεις τη Βεβαίωση Παρακολούθησης του σεμιναρίου Excel για να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου.

Συχνές Ερωτήσεις

Το σεμινάριο Excel Business Analytics είναι ένα σεμινάριο κατάλληλο για  χρήστες του Excel που ενδιαφέρονται για τις τεχνικές ανάλυσης δεδομένων ώστε να μπορέσουν να εξάγουν χρήσιμες πληροφορίες και να λάβουν αποφάσεις από τα δεδομένα. Επομένως, δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία στην ανάλυση δεδομένων. Όμως, είναι απαραίτητη μια σχετική ευχέρεια με τις βασικές λειτουργίες του Excel.

Μην ανησυχείς! Μόλις εγγραφείς, αποκτάς πρόσβαση εφ’ όρου ζωής στο υλικό του σεμιναρίου. Επομένως, προχωράς με τον δικό σου ρυθμό, επισκέπτεσαι ξανά τις ενότητες και λύνεις απορίες όποτε το χρειάζεσαι!

Βεβαίως! Διοργανώνουμε συνεδρίες Q&A ανά τακτά χρονικά διαστήματα και υπάρχει συνεχής υποστήριξη στις απορίες σου μέσω email, για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μείνεις ποτέ στο σκοτάδι.

Ναι, για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο Excel θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας το MS Excel.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το υλικό του σεμιναρίου (βίντεο, ασκήσεις, κουίζ, projects και case studies).

Ναι, αποθηκεύται η πρόοδός σας στον online λογαριασμό σας ώστε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα να συνεχίζετε εύκολα από εκεί που σταματήσατε την προηγούμενη φορά.

Η αξιολόγηση σας γίνεται με αυτόματο τρόπο, τόσο στις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής όσο και στις ασκήσεις. Επομένως λαμβάνετε άμεσα feedback.

Στα Hands on Projects του σεμιναρίου,  μπορείτε να λάβετε ανατροφοδότηση και σχόλια στέλνοντας τα αρχεία απευθείας σε εμάς μέσω email ή στα ζωντανά Q&As.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναρίου (σκορ τουλάχιστον 70% στα κουίζ των ενοτήτων και το Τελικό Κουίζ) εκδίδεται αυτόματα από το σύστημα η Βεβαίωση Παρακολούθησης, υπογεγραμμένη από την υπεύθυνη εκπαίδευσης.

Γιατί να Επιλέξεις Αυτό το Σεμινάριο;

Έμπειρος εισηγητής: Μάθε από ειδικούς με μακροχρόνια εμπειρία.
Πρακτική εφαρμογή: Εξασκήσου σε πραγματικά παραδείγματα και πρακτικά σενάρια.
Πρόσβαση Εφ Όρου Ζωής: Μπορείς να επισκεφθείς ξανά και ξανά το υλικό του σεμιναρίου, όποτε χρειάζεται και όσες φορές θέλεις.
Βεβαίωση Παρακολούθησης: Λάβε βεβαίωση παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση για να προβάλεις στο βιογραφικό σου τις νέες σου δεξιότητες.