misc
Back

Για εμάς

Το Step Up Advisor είναι ένα Επιστημονικό Εργαστήριο που παρέχει online μαθήματα και συμβουλευτική υποστήριξη στη στατιστική ανάλυση και την ανάλυση δεδομένων.

Με πολυετή εμπειρία σε εφαρμογές στις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες, υποστηρίζουμε και καθοδηγούμε βήμα-βήμα τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές στον σχεδιασμό και την ανάλυση δεδομένων της ποσοτικής έρευνας.

Εάν είστε επαγγελματίας, τότε σίγουρα ένα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα σας εισάγει στο mindset του data analyst ώστε να μπορείτε να επεξεργάζεστε δεδομένα και να απαντάτε σε ερωτήματα που αφορούν μια επιχείρηση.

Για τις υπηρεσίες μας

Παρέχουμε εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης της στατιστικής ανάλυσης και της ανάλυσης δεδομένων, σε φοιτητές,  ερευνητές και επαγγελματίες. Η παροχή των μαθημάτων αυτών γίνεται σε τρεις μορφές: 1) online σε ατομικές συνεδρίες και 2) με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσω video on-demand (e-learning).

Επίσης, αναλαμβάνουμε στατιστικές αναλύσεις για ερευνητικά, ακαδημαϊκά και επιχειρηματικά projects, καθοδηγούμε στον σχεδιασμό της έρευνας και παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα ανάλυσης δεδομένων μαζί με τον ενδιαφερόμενο, ώστε να εκπαιδεύεται πάνω στα δικά του δεδομένα!

Επιστημονική Υπεύθυνη

Επιστημονική Υπεύθυνη

ΕΥΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΑΚΗ

Σύμβουλος έρευνας και στατιστικών αναλύσεων

MSc. Ηλ. Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, ΕΜΠ.

Ξεκινώντας ως ερευνήτρια σε θέματα μηχανικής με επίκεντρο τις προσομοιώσεις λειτουργίας του δικτύου ενέργειας, μεταπήδησε σε συμβουλευτικό ρόλο στο σχεδιασμό ερευνών και τη στατιστική ανάλυση δεδομένων σε διάφορους τομείς (social and medical statistics, business analytics, UX research). Συνεργάζεται με ερευνητικές ομάδες σε projects που περιλαμβάνουν εξόρυξη δεδομένων, διερευνητική ανάλυση και προγνωστική μοντελοποίηση δεδομένων.

Οι ερευνητικές της εργασίες έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές. Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας StepUpAdvisor.gr, η Εύα προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες στη στατιστική και την επιχειρηματική αναλυτική, δίνοντας έμφαση στην κριτική σκέψη γύρω από τα δεδομένα.

Η Γνώμη σας Μετράει

Η Γνώμη σας Μετράει
Ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα το οποίο με βοήθησε να ανοίξω την πόρτα της ανάλυσης δεδομένων και της στατιστικής με το SPSS. H έρευνα και η γνώση συνεχίζεται. Ευχαριστώ πολύ.

_ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ,

Κοινωνικές επιστήμες
yello2
Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει ένας αρχάριος και να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο έπακρο στις απαιτήσεις της έρευνάς του, αλλά και ένας έμπειρος ερευνητής που επιθυμεί να έχει τον ποιοτικό έλεγχο της στατιστικής ανάλυσης των εργασιών του.

_Marina Basimakopoulou,

Υποψ. Διδάκτωρ, Κοινωνικές επιστήμες
yello2
"Εξαιρετικό σεμινάριο! Πολύ ωραίες παρουσιάσεις και πολύ βοηθητικό το υλικό του σεμιναρίου! Πραγματικά, η συνολική οργάνωση του σεμιναρίου και, κυρίως, η Καθηγήτρια μας Εύα Παρασκευαδάκη, με βοήθησαν πάρα πολύ να μάθω το SPSS. Σας ευχαριστούμε θερμότατα για όλη την οργάνωση και υποστήριξη!"

_Παρασκευή Γαλατά,

Ερευνήτρια, Κοινωνικές Επιστήμες
yello2
Πληρέστατο και απολύτως κατανοητό σεμινάριο με εξαιρετικό υλικό. Αποτελεί το ιδανικό course για μια πρώτη προσέγγιση στατιστικών όρων και μεθοδολογιών με χρήσης του προγράμματος SPSS. Εξαιρετική προσέγγιση και ο τρόπος διδασκαλίας, που επιτρέπει την μελέτη στον προσωπικό ρυθμό του καθενός. Η κ. Παρασκευαδάκη απαντά άμεσα σε κάθε είδους απορία.

_Κυριακή Απέργη,

Κοινωνικές Επιστήμες
yello2
“Το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα είναι εξαιρετικό και πραγματικά χαίρομαι για την αγορά του. Τα βίντεο είναι πολύ βοηθητικά και τα παρακολουθώ ξανά και ξανά για εμπέδωση!”

_Κατερίνα Κ., Υπ. Διδάκτωρ,

Διοίκηση & Management
yello2
"Ήταν ένα εξαιρετικό σεμινάριο που άξιζε τα χρήματα που έδωσα. Ο τρόπος που παρουσιάζετε την ύλη μέσω των βίντεο και του συνοδευτικού υλικού είναι πολύ βοηθητικός. Μόνο την καλύτερη διαφήμιση έχω να κάνω!"

_Τάσος Μ., Μεταπτυχιακός Φοιτητής,

Κοινωνιολογία
yello2
"Ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό, πρακτικό και πλήρες πρόγραμμα. Η μεγαλύτερη επιτυχία για εμένα ήταν το να καταφέρω να αποκτήσω ένα δομημένο σκεπτικό και να οργανώσω τις πληροφορίες στο μυαλό μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη τόσο από την οργάνωση του προγράμματος όσο και από την αλληλεπίδραση με την καθηγήτρια. Σας ευχαριστώ πολύ!"

_ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,

Υποψ. Διδάκτωρ, Ψυχολογία
yello2