Για εμάς

Το Step Up είναι ένα Επιστημονικό Εργαστήριο που παρέχει εξειδικευμένα ιδιαίτερα μαθήματα με φυσική παρουσία, online ή μέσω e-learning για τη στατιστική ανάλυση και την ανάλυση δεδομένων. Η βάση μας είναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας.

Η ομάδα μας αποτελείται από καθηγητές με πολυετή εμπειρία στην εφαρμοσμένη στατιστική στις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες. Παράλληλα, ενημερωνόμαστε και μαθαίνουμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις σχετικά με την ανάλυση δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με αυτό τον τρόπο μεταφέρουμε στους Έλληνες φοιτητές και ερευνητές, τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους καριέρα.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ανήσυχους ανθρώπους, σαν κι εσένα. Στα μαθήματα που παραδίδουμε, είτε ζωντανά είτε μέσω e-learning, θα κληθείς να αναπτύξεις τη κριτική σου σκέψη και να λάβεις αποφάσεις πάνω σε ερευνητικά θέματα.

Είμαστε παθιασμένοι οπαδοί της ανάλυσης δεδομένων. Μας αρέσει να μεταδίδουμε το μήνυμα ότι η ανάλυση δεδομένων βρίσκεται παντού στη καθημερινή ζωή: όλοι σκεφτόμαστε αναλύοντας δεδομένα.

Θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα με όσο περισσότερους ερευνητές και φοιτητές μπορούμε!

Για τις υπηρεσίες μας

Παρέχουμε εξειδικευμένα προγράμματα εκμάθησης της στατιστικής ανάλυσης και της ανάλυσης δεδομένων, σε φοιτητές και ερευνητές. Η παροχή των μαθημάτων αυτών γίνεται σε τρεις μορφές: 1) ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο μας, 2) ιδιαίτερα μαθήματα μέσω Skype και 3) μαθήματα e-learning.

Η εκμάθηση στα πλαίσια των ιδιαιτέρων μαθημάτων στον χώρο μας ή μέσω skype, γίνεται με φυσική/live παρουσία του καθηγητή καθ’ όλη τη διάκρεια του προγράμματος. Αφορά φοιτητές και ερευνητές που επιθυμούν εντατικά μαθήματα και tutoring σχετικά με συγκεκριμένη έρευνα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα e-learning απευθύνονται σε επαγγελματίες και φοιτητές που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους. Στο e-learning, ο εκπαιδευόμενος έχει πρόσβαση σε βίντεο, κουίζ και σημειώσεις, το περιεχόμενο και η μεθόδευση των οποίων έχουν ως στόχο την πλήρη εκμάθηση του αντίστοιχου θέματος. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης και ζωντανής επικοινωνίας με τον καθηγητή, ώστε να επιλύονται απορίες με τον καλύτερο τρόπο.

Με την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος, στόχος μας είναι ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να υλοποιήσει ό,τι έμαθε στα δικά του projects!

Επιστημονικοί Υπεύθυνοι

Η εκπαιδευτική μας ομάδα

Εύα Β. Παρασκευαδάκη

Msc. Ηλ. Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, ΕΜΠ. Πολυετής εμπειρία στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση, την εκπαίδευση ενηλίκων και την Συμβουλευτική (Τutoring & Coaching) σε φοιτητές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και PhD students. Εξειδίκευση στο Data Analysis, Data Science, Data Engineering με προγράμματα SPSS, R, Python, Matlab, MS Excel. Πολυετής εμπειρία στην έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες, στη μεθοδολογία της έρευνας -ποιοτική και ποσοτική – και την ερμηνεία και παρουσίαση σύνθετων προβλημάτων με δεδομένα (data storytelling).

Κατερίνα Γ. Φάνη

Ψηφιακά Συστήματα ΠΑ.ΠΕΙ. Πολυετής εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων μέσω e-learning και εξειδίκευση στις πλατφόρμες Drupal, NEO LMS, Blackboard, Electa LMS. Εμπειρία στη χρήση Online Conference Softwares όπως τα GoToWebinar, GoToMeeting και Zoom και στη χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας Video, όπως Adobe Captivate, Camtasia Studio, Articulate. Εκπαιδευτική εμπειρία στο Data Analytics με τα προγράμματα SPSS και Excel και στην κοινωνική έρευνα, ποιοτική και ποσοτική.

Είπαν για εμάς

Τα δικά σας λόγια για τις υπηρεσίες μας

“Φοβόμουν πολύ τη στατιστική και τα μαθηματικά, με έπιανε και ένα άγχος και δεν μπορούσα να κάνω την ανάλυση για το διδακτορικό. Είχα μπλοκάρει για χρόνια. Το Step Up με έβαλε στο σωστό δρόμο γιατί κατάλαβα πώς πρέπει να σκεφτώ. Τώρα έχω πάει και σε ένα συνέδριο και πήγε πολύ καλά!!!!”

_Υποψήφιος Διδάκτωρ, Πανεπιστήμιο Εξωτερικού,

Διοίκηση
testimonials-step-up-episthmoniko-ergasthrio-1
“Δεν περίμενα ότι τα online μαθήματα θα με βοηθούσαν τόσο! Είχα την εντύπωση ότι θα έχω απορίες... αλλά τα παραδείγματα και τα αρχεία που δίνετε είναι πολύ βοηθητικά. Ευχαριστώ πολύ!!!”

_Μεταπτυχιακός Φοιτητής, Κολλέγιο,

Ψυχολογία
testimonials-step-up-episthmoniko-ergasthrio-1
"Η συνεργασία μας για μια ακόμα φορά, ήταν ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΗ και κυρίως παραγωγική. Παιδιά, σας ευχαριστώ θερμά."

_Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου,

Κοινωνιολογία
testimonials-step-up-episthmoniko-ergasthrio-2
"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, δεν περίμενα ότι θα βοηθηθώ τόσο από τα online μαθήματα SPSS! Η ύλη ήταν ακριβώς πάνω σε αυτό που χρειαζόμουν και τα παραδείγματα πολύ βοηθητικά! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη  Ευχαριστώ πολύ!"

_Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια, ΟΠΑ,

Οικονομικά
testimonials-step-up-episthmoniko-ergasthrio-2
"Με τις γνώσεις που πήρα από το πρόγραμμα SPSS και τις ατομικές συμβουλές της εισηγήτριας, κατάφερα να βγάλω πολλά σημαντικά αποτελέσματα παρ' όλο που είχα πολύ μικρό δείγμα και το ερωτηματολόγιο δεν ήταν και το καλύτερο... Η εργασία πήρε πολύ καλές κριτικές, δεν είχε καμία διόρθωση, και ήταν αποδεκτή και από τον 2ο επιβλέπων!!!"

_Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια MBA, ΕΑΠ,

Διοίκηση
testimonials-step-up-episthmoniko-ergasthrio-2
“Σας στέλνω για να σας ευχαριστήσω για τις γνώσεις που πήρα από το πρόγραμμα SPSS, η βοήθεια σας ήταν πολύτιμη, έχω πλέον το πτυχίο μου!!!”

_Μεταπτυχιακός Φοιτητής MBA, ΠΑΠΕΙ,

Διοίκηση
testimonials-step-up-episthmoniko-ergasthrio-1
“Κάναμε την παρουσίαση, όλα πήγαν καλά!!! Παρακολουθήσαμε τα σεμινάρια Excel και μπορέσαμε να παρουσιάσουμε την πρόταση μας με σιγουριά! ”

_Social Media Marketeer,

Μάρκετινγκ
testimonials-step-up-episthmoniko-ergasthrio-2
“Ευχαριστώ, αν δεν είχα και εσάς...Η βοήθεια που πήρα από τα online μαθήματα SPSS ήταν πολύτιμη!!! Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που μου διαθέσατε προσωπικά!”

_Υποψήφια Διδάκτωρ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου,

Διοίκηση
testimonials-step-up-episthmoniko-ergasthrio-2