misc

Για εμάς

Το Step Up είναι ένα Επιστημονικό Εργαστήριο που παρέχει online μαθήματα μέσω e-learning για την επιμόρφωση των εκπαιδευόμενων στη στατιστική ανάλυση και την ανάλυση δεδομένων.

Η ομάδα μας αποτελείται από καθηγητές με πολυετή εμπειρία στην εφαρμοσμένη στατιστική στις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες. Παράλληλα, ενημερωνόμαστε και μαθαίνουμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις σχετικά με την ανάλυση δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με αυτό τον τρόπο μεταφέρουμε στους Έλληνες επαγγελματίες και ερευνητές, τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους καριέρα.

Μας αρέσει να μεταδίδουμε το μήνυμα ότι η ανάλυση δεδομένων βρίσκεται παντού στη καθημερινή ζωή: όλοι σκεφτόμαστε αναλύοντας δεδομένα. Έτσι, στα μαθήματα που παραδίδουμε, είτε ζωντανά είτε μέσω e-learning, θα κληθείς να αναπτύξεις τη κριτική σου σκέψη και να λάβεις αποφάσεις σε πρακτικά θέματα.

Για τις υπηρεσίες μας

Παρέχουμε εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης της στατιστικής ανάλυσης και της ανάλυσης δεδομένων, σε φοιτητές,  ερευνητές και επαγγελματίες. Η παροχή των μαθημάτων αυτών γίνεται σε τρεις μορφές: 1) εξ’ αποστάσεως με ζωντανή παρουσία καθηγητή και 2) με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσω video on-demand (e-learning).

Τα μαθήματα απευθύνονται σε επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς ερευνητές που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους. Στο e-learning, ο εκπαιδευόμενος έχει πρόσβαση σε βίντεο, διαδραστικά κουίζ και σημειώσεις, το περιεχόμενο και η μεθόδευση των οποίων έχουν ως στόχο την πλήρη εκμάθηση του αντίστοιχου θέματος. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης και ζωντανής επικοινωνίας με τον καθηγητή, ώστε να επιλύονται απορίες με τον καλύτερο τρόπο.

Με την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος, στόχος μας είναι ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να υλοποιήσει ό,τι έμαθε στα δικά του projects!

Επιστημονικοί Υπεύθυνοι

Επιστημονικοί Υπεύθυνοι
eva-paraskevadaki-stepupadvisor.gr

Παρασκευαδάκη Εύα

Msc. Ηλ. Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, ΕΜΠ

Πολυετής εμπειρία στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση, την εκπαίδευση ενηλίκων και την Συμβουλευτική (Τutoring & Coaching) σε φοιτητές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και PhD students. Εξειδίκευση στο Data Analysis, Data Science, Data Engineering με προγράμματα SPSS, R, Python, Matlab, MS Excel.

Πολυετής εμπειρία στην έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες, στη μεθοδολογία της έρευνας -ποιοτική και ποσοτική – και την ερμηνεία και παρουσίαση σύνθετων προβλημάτων με δεδομένα (data storytelling).

katerina-fani-stepupadvisor.gr

Φάνη Κατερίνα

Ψηφιακά Συστήματα ΠΑ.ΠΕΙ.

 

Πολυετής εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων μέσω e-learning και εξειδίκευση στις πλατφόρμες Drupal, NEO LMS, Blackboard, Electa LMS. Εμπειρία στη χρήση Online Conference Softwares όπως τα GoToWebinar, GoToMeeting και Zoom και στη χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας Video, όπως Adobe Captivate, Camtasia Studio, Articulate.

Εκπαιδευτική εμπειρία στο Data Analytics με τα προγράμματα SPSS και Excel και στην κοινωνική έρευνα, ποιοτική και ποσοτική.

Η Γνώμη σας Μετράει

Η Γνώμη σας Μετράει
Πληρέστατο και απολύτως κατανοητό σεμινάριο με εξαιρετικό υλικό. Αποτελεί το ιδανικό course για μια πρώτη προσέγγιση στατιστικών όρων και μεθοδολογιών με χρήσης του προγράμματος SPSS. Εξαιρετική προσέγγιση και ο τρόπος διδασκαλίας, που επιτρέπει την μελέτη στον προσωπικό ρυθμό του καθενός. Η κ. Παρασκευαδάκη απαντά άμεσα σε κάθε είδους απορία.

_Κυριακή Απέργη,

Κοινωνικές Επιστήμες
yello2
“Το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα είναι εξαιρετικό και πραγματικά χαίρομαι για την αγορά του. Τα βίντεο είναι πολύ βοηθητικά και τα παρακολουθώ ξανά και ξανά για εμπέδωση!”

_Κατερίνα Κ., Υπ. Διδάκτωρ,

Διοίκηση & Management
yello2
"Ήταν ένα εξαιρετικό σεμινάριο που άξιζε τα χρήματα που έδωσα. Ο τρόπος που παρουσιάζετε την ύλη μέσω των βίντεο και του συνοδευτικού υλικού είναι πολύ βοηθητικός. Μόνο την καλύτερη διαφήμιση έχω να κάνω!"

_Τάσος Μ., Μεταπτυχιακός Φοιτητής,

Κοινωνιολογία
yello2
"Ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό, πρακτικό και πλήρες πρόγραμμα. Η μεγαλύτερη επιτυχία για εμένα ήταν το να καταφέρω να αποκτήσω ένα δομημένο σκεπτικό και να οργανώσω τις πληροφορίες στο μυαλό μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη τόσο από την οργάνωση του προγράμματος όσο και από την αλληλεπίδραση με την καθηγήτρια. Σας ευχαριστώ πολύ!"

_Βασιλική Α., Υπ. Διδάκτωρ,

Ψυχολογία
yello2
"Εξαιρετικό σεμινάριο! Πολύ ωραίες παρουσιάσεις και πολύ βοηθητικό το υλικό του σεμιναρίου! Πραγματικά, η συνολική οργάνωση του σεμιναρίου και, κυρίως, η Καθηγήτρια μας Εύα Παρασκευαδάκη, με βοήθησαν πάρα πολύ να μάθω το SPSS. Σας ευχαριστούμε θερμότατα για όλη την οργάνωση και υποστήριξη!"

_Παρασκευή Γ., Ερευνήτρια,

Κοινωνικές Επιστήμες
yello2
“Το σεμινάριο SPSS κάλυψε πλήρως τις ανάγκες της διπλωματικής μου εργασίας. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό να καφέρω να ολοκληρώσω μόνη μου τη στατιστική ανάλυση και τα κατάφερα λόγω των εξαιρετικών και πολύ κατατοπιστικών βίντεο! Ευχαριστώ πολύ!!”

_Νικολέττα Σ., Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια,

Εκπαιδευτική Διοίκηση
yello2