SPSS Mentorship

Customized learning experience: Ξεχώρισε για την ποιότητα της έρευνάς σου.

Ξεκλείδωσε πλήρως τη δυναμική της ποσοτικής σου έρευνας με καθοδήγηση από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων. Αξιοποίησε την εμπειρία των στατιστικών επιστημόνων του StepUpAdvisor μέσα από προσωπική καθοδήγηση και συμβουλές.

από 347€

ευέλικτοι τρόποι πληρωμής

Ασύγχρονη εκπαίδευση με βίντεο on-demand ανάλογα με τις ανάγκες σου
Συμμετοχή σε ζωντανά Workshops μέσω Zoom
Προσωπικές συνεδρίες mentoring πάνω στα δικά σου projects
Πλούσιο βοηθητικό υλικό (σημειώσεις και πρότυπα)
24/7 υποστήριξη μέσω email
Βεβαίωση Παρακολούθησης & Δυνατότητα Πιστοποίησης

Από το σχεδιασμό στην ανάλυση.

Προσαρμοσμένη υποστήριξη σε κάθε βήμα της ποσοτικής σου έρευνας.

Το πρόγραμμα SPSS Mentorship σχεδιάστηκε με γνώμονα τον φοιτητή και τον επαγγελματία ερευνητή που ναι μεν θέλει να μάθει να χειρίζεται σωστά το SPSS και τα εργαλεία της έρευνας, αλλά χρειάζεται και μια πιο προσωπική, εξειδικευμένη προσέγγιση για την ολοκλήρωση του project του. Βασίζεται στη συνδυαστική λογική μικτής εκπαίδευσης όπως το σεμινάριο SPSS Mastery, αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρώσεις την ύλη σε αυτά που χρειάζεσαι, ενώ παράλληλα έχει πλήρη υποστήριξη με προσωπικές συνεδρίες. Έτσι μπορείς να αξιοποιήσεις την εμπειρία των στατιστικών επιστημόνων του StepUpAdvisor με σκοπό τη βελτιστοποίηση της μεθοδολογίας ανάλυσης και της ερμηνείας των αποτελεσμάτων εντός του θεωρητικού πλαισίου.

Πώς δουλεύει: Η διαδρομή σου προς την επιτυχία

Ξεκινώντας το ταξίδι σου με το SPSS Mentorship απολαμβάνεις εξατομικευμένες υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσουν την μαθησιακή εμπειρία και την επιτυχία της έρευνάς σου. Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1) Αρχική Συμβουλευτική

Η καθοδήγηση σας ξεκινά με μια εξατομικευμένη συνεδρία συμβουλευτικής για να συζητήσετε τους στόχους του έργου σας, τις ερευνητικές ερωτήσεις και τυχόν συγκεκριμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Αυτό μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα καθοδήγησης στις μοναδικές σας ανάγκες.

2) Υποστήριξη στον Σχεδιασμό της Έρευνας

Λάβετε καθοδήγηση από ειδικούς στατιστικούς επιστήμονες σχετικά με τα κρίσιμα αρχικά βήματα της έρευνας, όπως ο υπολογισμός του μεγέθους και των χαρακτηριστικών του δείγματος, ο σχεδιασμός του ερωτηματολογίου. Οι έμπειροι στατιστικολόγοι μας διασφαλίζουν ότι η έρευνά σας βασίζεται σε γερές βάσεις.

3) On-demand Εκπαίδευση SPSS

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση σε μια εκτενή βιβλιοθήκη εκπαιδευτικών βίντεο για την έρευνα με το SPSS και άλλα εργαλεία, που καλύπτουν από τις βασικές ως και τις πιο προηγμένες στατιστικές τεχνικές. Μάθετε με τον δικό σας ρυθμό και επανεξετάστε τα θέματα όπως απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια του ερευνητικού σας ταξιδιού.

4) Διαδραστικά workshops

Συμμετέχετε σε ζωντανά, διαδραστικά workshops με επικεφαλής ειδικούς του SPSS. Αυτά τα εργαστήρια παρέχουν πρακτική εμπειρία με το λογισμικό, εστιάζοντας σε πρακτικές εφαρμογές που σχετίζονται με τις ανάγκες ανάλυσης δεδομένων της έρευνάς σας. Συμμετέχετε σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και λαμβάνετε άμεσα σχόλια.

5) Εξατομικευμένες συνεδρίες mentoring

Επωφεληθείτε από τις ατομικές συνεδρίες καθοδήγησης, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες του δικού σας ερευνητικού έργου. Είτε χρειάζεστε βοήθεια με την ανάλυση δεδομένων, την ερμηνεία των αποτελεσμάτων ή τη σύνταξη των συμπερασμάτων, ο μέντοράς σας είναι εκεί για να παρέχει συμβουλές και ειδικές γνώσεις.

6) Επίτευξη των ερευνητικών σας στόχων

Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη από το πρόγραμμα SPSS Mentorship, θα είστε καλά εξοπλισμένοι για να ολοκληρώσετε με σιγουριά κι αυτοπεποίθηση το ερευνητικό σας έργο. Από τη συλλογή δεδομένων έως την τελική ανάλυση, είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα, διασφαλίζοντας ότι η έρευνά σας δεν έχει απλώς ολοκληρωθεί, αλλά υπερέχει και ξεχωρίζει.

Πλεονεκτήματα

Προσαρμοσμένη εκπαίδευση στις συγκεκριμένες ανάγκες του έργου σας.
Άμεση πρόσβαση σε έμπειρους στατιστικολόγους και ειδικούς της ανάλυσης δεδομένων.
Ευελιξία να μαθαίνετε με τον δικό σας ρυθμό μέσω υλικού on-demand.
Βελτιωμένη ικανότητα λήψης τεκμηριωμένων αποφάσεων με βάση τα δεδομένα σας.
σεμινάρια spss mentorship

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας;

Μην αφήνετε τις προκλήσεις του SPSS να επιβραδύνουν την ερευνητική σας πρόοδο. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας τώρα και κάντε το πρώτο βήμα προς την επιτυχία στην ποσοτική έρευνα με την καθοδήγηση των ειδικών μας.

Συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία δηλώνετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην εκπαίδευση SPSS Mentorship. Μέσα στις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε σχετικά με τις ανάγκες του project σας.