Online Σεμινάρια

Online Σεμινάρια

Οι γνώσεις στατιστικής σήμερα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια αναγκαιότητα για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σου εξέλιξη. Με τα online μαθήματα του Step Up, μαθαίνεις στατιστική σύντομα, έξυπνα και στοχευμένα, ώστε να μπορείς να υλοποιήσεις τις τεχνικές και να παρουσιάσεις τα αποτελέσματα ακόμα και στο πιο δύσκολο κοινό!

Online courses

Online courses

Οι γνώσεις στατιστικής σήμερα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια αναγκαιότητα για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σου εξέλιξη. Με τα online μαθήματα του Step Up, μαθαίνεις στατιστική σύντομα, έξυπνα και στοχευμένα, ώστε να μπορείς να υλοποιήσεις τις τεχνικές και να παρουσιάσεις τα αποτελέσματα ακόμα και στο πιο δύσκολο κοινό!

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ:
SPSS
ΕΠΙΠΕΔΟ:
Αρχάριοι
Προχωρημένοι
σεμινάριο SPSS Research

SPSS Research on-demand

97 120 20 ώρες, αρχάριοι
ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

SPSS Research on-demand

Το σεμινάριο SPSS Research είναι κατάλληλο για αρχάριους, καθώς δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του SPSS ή της Στατιστικής. Περιλαμβάνει:
  • Διδασκαλία σε βίντεο on-demand υψηλής ποιότητας
  • eBooks και υλικό για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας
  • Live ατομική υποστήριξη
  • Hands on project με πραγματικά δεδομένα
  • Δυνατότητα Πιστοποίησης Globalcert

Περιγραφική στατιστική για την έρευνα

19 10 ώρες, Αρχάριοι
ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Περιγραφική στατιστική για την έρευνα

Αυτό το βασικό και απαραίτητο online μάθημα είναι κατάλληλο για αρχάριους στη στατιστική ανάλυση. Δεν απαιτείται κάποιο background στα μαθηματικά. Μάθετε να επεξεργάζεστε ερευνητικά δεδομένα στο SPSS/PSPP μέσα από εκπαιδευτικά βίντεο, παραδείγματα και διαδραστικές ασκήσεις. Oλοκληρώνοντας την εκπαίδευση, θα μπορείτε να να ελέγξετε την αξιοπιστία στα ερωτηματολογία σας, να παράγετε νέες μεταβλητές, να επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας και να υπολογίσετε τους κατάλληλους περιγραφικούς δείκτες.

Εισαγωγή στην επαγωγική στατιστική

29 7 ώρες, Μέσο επίπεδο
ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εισαγωγή στην επαγωγική στατιστική

Μαθαίνετε πώς διατυπώνεται η μηδενική και η εναλλακτική υπόθεση και τι σημαίνει η στατιστική σημαντικότητα (p-value), εξασκείστε στο να επιλέγετε και να υλοποιείτε παραμετρικά ή μη παραμετρικά στατιστικά τεστ (t-test, ANOVA και post hoc ανάλυση, Mann-Whitney, Kruskal Wallis). Ερμηνεύετε τα αποτελέσματα της ανάλυσης και εξάγετε σημαντικά συμπεράσματα για τη σημαντικότητα, το μέγεθος επίδρασης (effect size) και την ισχύ (power) των στατιστικών ελέγχων.

Logistic regression Expert

39 8 ώρες, Προχωρημένοι
ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Logistic regression Expert

Το online μάθημα Εισαγωγή στο logistic regression είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να μάθουν πώς να δημιουργούν και να ερμηνεύουν μοντέλα λογιστικής παλινδρόμησης, με μία ή περισσότερες ανεξάρτητες μεταβλητές. Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να έχουν γνώση περιγραφικής στατιστικής και ελέγχου υποθέσεων.

Factor analysis Expert

39 5 ώρες, Προχωρημένοι
ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Factor analysis Expert

Το online σεμινάριο Factor analysis/PCA είναι ιδανικό για όσους θέλουν να μάθουν πώς να ανακαλύπτουν τη δομή των δεδομένων τους ή/και να διαχειρίζονται ερωτηματολόγια για πολυμεταβλητή ανάλυση.
Καλύπτει όλες τις τεχνικές του factor analysis PCA, EFA, CFA, parallel analysis και CATPCA (βήματα υλοποίησης και αναλυτική ερμηνεία αποτελεσμάτων).

Linear regression Expert

39 Αρχάριοι
COMING SOON

Linear regression Expert

Το online μάθημα Linear regression είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να μάθουν πώς να δημιουργούν και να ερμηνεύουν γραμμικά μοντέλα απλής και πολλαπλής παλινδρόμησης. Η στατιστική μέθοδος του Linear regression χρησιμοποιείται στην έρευνα από τις κοινωνικές επιστήμες ως τα οικονομικά, καθώς και στις επιχειρήσεις. Ολοκληρώνοντας το online μάθημα Linear regression θα μπορείτε να δημιουργήσετε γραμμικά μοντέλα με τα δικά σας δεδομένα.
κλινικές και πειραματικές μελέτες

Κλινικές και πειραματικές μελέτες

39 5 ώρες, προχωρημένοι
COMING SOON

Κλινικές και πειραματικές μελέτες

Online courses: Με δικά σας λόγια

Γιατί να επιλέξω τα online μαθήματα του Step Up;

100% Online

Μάθε βήμα-βημα, με διαδραστικά μαθήματα, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. 

Σε σύντομο χρόνο

Βιάζεσαι; Η ύλη και η διάρκεια κάθε online course δεν απαιτεί συνολικά πάνω από 10 ώρες ενασχόλησης!

σεμινάρια SPSS ερευνητές
1 on 1  support

Έχεις απορίες; Στείλε email και ο εξειδικευμένος καθηγητής θα σου απαντήσει άμεσα

Ευελιξία

Με πρόσβαση τουλάχιστον 2 έτη στο υλικό, μελετάς στο χρόνο και με το ρυθμό που βολεύει εσένα. 

Projects

Μάθε στην πράξη! Απόκτησε δεξιότητες λύνοντας εφαρμοσμένα projects με πραγματικά δεδομένα

σεμινάρια SPSS metaptyxiakoi
Απόδειξε τις γνώσεις σου

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα μαθήματα λαμβάνεις Βεβαίωση Παρακολούθησης για το βιογραφικό σου

Η διδάσκουσα

ΕΥΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΑΚΗ

Msc. Ηλ. Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, ΕΜΠ. Πολυετής εμπειρία στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση, την εκπαίδευση ενηλίκων και την Συμβουλευτική (Τutoring & Coaching) σε φοιτητές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και PhD students. Εξειδίκευση στο Data Analysis, Data Science, Data Engineering με προγράμματα SPSS, R, Python, Matlab, MS Excel. Πολυετής εμπειρία στην έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες, στη μεθοδολογία της έρευνας -ποιοτική και ποσοτική – και την ερμηνεία και παρουσίαση σύνθετων προβλημάτων με δεδομένα (data storytelling).

Συχνές Ερωτήσεις

Τα online courses είναι πρακτικά μαθήματα, τα οποία σου προσφέρουν σε βάθος γνώσεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Μπορείς να παρακολουθήσεις με τον δικό σου ρυθμό, όσες φορές θέλεις και από τη συσκευή που επιθυμείς. Η εκπαίδευση είναι ασύγχρονη, γίνεται με εξειδικευμένα videos on-demand, αναλυτικά ebooks με σημειώσεις, λυμένες ασκήσεις, διαδραστικά κουίζ και projects. Η συνδρομή σου είναι για 2 έτη τουλάχιστον και έχεις 24/7 υποστήριξη στις απορίες σου μέσω email από εξειδικευμένους καθηγητές. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Τελικού Κουίζ Αξιολόγησης εκδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Ανάλογα με το online course που θα επιλέξετε, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το αντίστοιχο λογισμικό, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις και τα projects.

Απορίες, ερωτήσεις, σχόλια και διευκρινίσεις μπορείτε να κάνετε μέσω της φόρμας υποστήριξης.

Ναι, αποθηκεύται η πρόοδός σας στον online λογαριασμό σας ώστε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα να συνεχίζετε εύκολα από εκεί που σταματήσατε την προηγούμενη φορά.

Η αξιολόγηση σας γίνεται με αυτόματο τρόπο, τόσο στις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής όσο και στα projects. Επομένως λαμβάνετε άμεσα feedback και σε περίπτωση που συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την καθηγήτρια.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε online course (Τελικό Project και Κουίζ Αξιολόγησης) εκδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τη διδάσκουσα.