misc
Back

Σύντομο & εύκολο eBook για το Business Analytics

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για να κάνεις την αρχή

Το ΔΩΡΕΑΝ ebook του Step Up για το Business Analytics θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο της Επιχειρηματικής Αναλυτικής.

Η επιχειρηματική αναλυτική είναι ένας καινούριος και ανερχόμενος τομέας της ανάλυσης δεδομένων. Σήμερα, η ζήτηση για business analysts είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά. Αποτελεί λοιπόν ευκαιρία για κάθε επαγγελματία που θέλει να χαράξει το δικό του μέλλον.

Το ebook του Step Up έχει ως στόχο να σας εισάγει στις βασικές έννοιες της επιχειρηματικής αναλυτικής και να σας βοηθήσει να οργανώσετε την εκπαίδευσή σας ώστε να αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες του business analyst.

Κατέβασέ το Δωρεάν!

Εισάγοντας το e-mail σου, κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας. Ως δώρο για την εγγραφή σου, λαμβάνεις άμεσα το ΔΩΡΕΑΝ Εγχειρίδιο που θα επιλέξεις!Ποιο δωρεάν εγχειρίδιο σε ενδιαφέρει; 

Το Stepupadvisor.gr θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σας για ενημερώσεις και μάρκετινγκ, μέσω email, σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και μαθήματα τα οποία παρέχονται από την επιχείρηση.

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας ανά πάσα στιγμή πατώντας τον σύνδεσμο unsubscribe/διαγραφή που βρίσκεται στο υποσέλιδο κάθε email μας, ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@stepupadvisor.gr. Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε την Πολιτική Απορρήτου στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας το παρακάτω κουμπί συμφωνείτε ότι θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας και αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν στην πλατφόρμα μάρκετινγκ Mailchimp για επεξεργασία (δείτε εδώ την Πολιτική απορρήτου του Mailchimp). Επίσης συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης του ιστοτόπου.

Οι 4 τύποι του business analytics

Υπάρχουν τέσσερις τύποι Business Analytics, οι οποίοι υλοποιούνται σταδιακά, ξεκινώντας από τον απλούστερο, αν και κανένας τύπος δεν είναι πιο σημαντικός από τον άλλον, καθώς όλοι αλληλοσυνδέονται. Οι παρακάτω τύποι ΒΑ παρέχουν πληροφορίες για τους ρόλους κάθε τύπου στη διαδικασία της ανάλυσης.

Χρησιμοποιώντας και τους τέσσερις αυτούς τύπους, οι αναλυτές μπορούν να διαχωρίσουν και να επιλέξουν τα κατάλληλα δεδομένων και τους αντίστοιχους δείκτες απόδοσης (KPIs) για τη δημιουργία λύσεων για πολλές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις. Πάμε να δούμε τους 4 τύπους ΒΑ με τη σειρά.

Προκλήσεις του business analytics

Στο business analytics, η επιτυχία εξαρτάται συχνά από τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων της επιχείρησης, όπως αναφέραμε και στην αρχή της προηγούμενης ενότητας. Τα επιτυχημένα παραδείγματα BA χαρακτηρίζονται ως «επιτυχημένα» γιατί οι επιχειρήσεις που τα υλοποίησαν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα κάθε επιχείρηση που επιχειρεί να αναπτύξει συστήματα αναλυτικής για να βελτιώσει τις διαδικασίες της.

  • Δυσπιστία από την ανώτερη διοίκηση
  • Κακή συνεργασία μεταξύ των τμημάτων της επιχείρησης
  • Έλλειψη δέσμευσης
  • Αργή προσαρμογή των συστημάτων στις απαιτήσεις συλλογής και διατήρησης δεδομένων

Online Courses & Σεμινάρια

Απόκτησε περιζήτητα skills με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο

SPSS Research

SPSS Research

99
46
students
120,00€
SPSS Research (Τ060722)
SPSS Research (Τ030422)

Από το blog μας

Παραδείγματα και προκλήσεις του business analytics
Εύα Παρασκευαδάκη
9 Μαρτίου 2020

Παραδείγματα και προκλήσεις του business analytics [Όλα όσα πρέπει να ξέρεις – Μέρος 2]

Στο business analytics (ΒΑ), η επιτυχία εξαρτάται συχνά από το αν όλα τα τμήματα της επιχείρησης υποστηρίζουν πλήρως την υιοθέτηση και την εκτέλεση των διαδικασιών που σχετίζονται με την αναλυτική. Το παρόν άρθρο είναι το δεύτερο από τα τρία άρθρα …

Περισσότερα
4 τύποι του business analytics
Εύα Παρασκευαδάκη
28 Φεβρουαρίου 2020

Οι 4 τύποι του business analytics [Όλα όσα πρέπει να ξέρεις – Μέρος 1]

Σήμερα, το business analytics είναι παντού. Η ανάπτυξη πολύπλοκων τεχνικών ανάλυσης δεδομένων έχει δώσει τη δυνατότητα καταγραφής, διάγνωσης, πρόγνωσης των επιθυμητών ενεργειών και αυτόματης εξαγωγής της βέλτιστης δράσης για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Το παρόν άρθρο είναι το πρώτο …

Περισσότερα
spss στην αγορά εργασίας stepupadvisor
Εύα Παρασκευαδάκη
16 Νοεμβρίου 2019

Το SPSS στην αγορά εργασίας

Υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση σχετικά με τη στατιστική ανάλυση και το SPSS στην αγορά εργασίας. Οι περισσότεροι από εμάς, νομίζουμε ότι πρόκειται για κάτι που θα μας χρειαστεί μόνο στη διατριβή μας. Ως αποτέλεσμα, δε μαθαίνουμε πραγματικά τι είναι το …

Περισσότερα