SPSS Mastery

Live Workshops + On-demand Learning

Αναβάθμησε τις δεξιότητές σου στο SPSS μέσω του μοναδικού μας πακέτου.

Ο συνδυασμός εκπαίδευσης με βίντεο on-demand και διαδραστικά ζωντανά workshops, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κατακτήσεις τόσο τη θεωρία όσο και την πράξη στο SPSS.

157€197€

ως και 3 άτοκες δόσεις

Ασύγχρονη εκπαίδευση με βίντεο on-demand διάρκειας 14 ωρών
Συμμετοχή σε ζωντανά Workshops μέσω Zoom, συνολικής διάρκειας 9 ωρών
Πλούσιο βοηθητικό υλικό (σημειώσεις και πρότυπα)
Hands on projects και διαδραστικές ασκήσεις
24/7 υποστήριξη μέσω email
Βεβαίωση Παρακολούθησης & Δυνατότητα Πιστοποίησης

Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο SPSS Mastery, μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκμάθησης που συνδυάζει μοναδικά μαθήματα σε βίντεο on-demand με συναρπαστικά ζωντανά workshops! Προορίζεται για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στην κατανόησή τους στην πρακτική εφαρμογή του SPSS στις κοινωνικές επιστήμες.

Το εκπαιδευτικό υλικό του SPSS Mastery περιλαμβάνει την ασύγχρονη εκπαίδευση SPSS Research on-demand και, επιπλέον, τη συμμετοχή σας σε τρία live Workshops μέσω Zoom.

  • Από το on-demand υλικό αποκτάτε πολύτιμες γνώσεις για τον σχεδιασμό της ποσοτικής έρευνας με έγκυρα και αξιόπιστα ερωτηματολόγια, την ανάλυση των δεδομένων και την ερμηνεία των αποτελεσμάτων.
  • Στα Workshops μαθαίνετε στην πράξη πώς να διαχειρίζεστε τα δεδομένα και να κάνετε αναλύσεις σε διαφορετικά σενάρια, μετατροπές και τροποποιήσεις (διαδικασίες data cleaning, datapreparation). Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στηνεπιλογή της κατάλληλης στατηγικής ανάλυσης και των ειδικών στατιστικών ελέγχων ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των δεδομένων.

Σχετικά με τα Workshops

Τα ειδικά σχεδιασμένα ζωντανά workshops σας βοηθούν να φθάσετε στον πυρήνα της έρευνας με το SPSS.

Τα workshops προγραμματίζονται για τα πρωινά του Σαββάτου και κάθε συνεδρία έχει διάρκεια περίπου 3 ωρών. Σε αυτά, γίνεται ένας συνδυασμός εις βάθους διδασκαλίας, πρακτικών ασκήσεων και εξατομικευμένων συμβουλών και απαντήσεων στις απορίες σας.

Περιορισμένα στους 3 έως 7 συμμετέχοντες, τα workshops εξασφαλίζουν ένα εστιασμένο και διαδραστικό περιβάλλον μάθησης, ιδανικό για την ενίσχυση της πρακτικής γνώσης πάνω στις τεχνικές του SPSS.

Πρόγραμμα Workshops - SPSS Mastery - Τμήμα_01_ΑΠΡ24

Workshop 1
Σάββατο, 6 Απριλίου 2024
10:00 - 13:00
Workshop 2
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
10:00 - 13:00
Workshop 3
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
10:00 - 13:00

Σημείωση: Διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε τμήματα με χαμηλές εγγραφές και να μετακινήσουμε τους εκπαιδευόμενους σε άλλα διαθέσιμα τμήματα.

 

Τοποθεσία: Online (Zoom)

Κόστος συμμετοχής: 197€

για εγγραφές ως 31/03 υπάρχει έκπτωση 20%, τελικό κόστος 157€

Προθεσμίες:

  • Τελική εγγραφή με έκπτωση: ως 31/03
  • Τελική εγγραφή: ως 05/04

Αίτηση Συμμετοχής SPSS Mastery

Συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία κλείνετε τη θέση σας στα Workshops του εκπαιδευτικού προγράμματος SPSS Mastery. Υποβάλλοντας την αίτηση θα λάβετε ακριβείς πληροφορίες για τους τρόπους εγγραφής και τους τρόπους πληρωμής.

Συχνές Ερωτήσεις

Το SPSS Mastery καλύπτει τις βασικές και προχωρημένες λειτουργίες του λογισμικού IBM SPSS Statistics, από την εισαγωγή και προετοιμασίας των δεδομένων μέχρι τις ανώτερες τεχνικές ανάλυσης όπως multiple linear regression και repeated measures analysis of variance. Το σεμινάριο παρέχει τόσο θεωρητική κατανόηση όσο και πρακτική εξάσκηση στην επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων. Απευθύνεται σε ερευνητές, φοιτητές που επιθυμούν να εμβαθύνουν στην ανάλυση δεδομένων και σε επαγγελματίες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους στη στατιστική ανάλυση.

Το πρόγραμμα συνδυάζει On-demand Learning με Live Workshops. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από προηχογραφημένα μαθήματα τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο δικό σας ρυθμό, καθώς και σε ζωντανές συνεδρίες (Workshops) όπου μπορείτε να ασκηθείτε και να λάβετε άμεση ανατροφοδότηση από τους εκπαιδευτές.

Αν και η κάποια βασική κατανόηση της στατιστικής και των δεδομένων θα ήταν ωφέλιμη, το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να καλωσορίζει συμμετέχοντες από όλα τα επίπεδα εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων και αρχαρίων. Παρέχουμε εκπαιδευτικό υλικό που καλύπτει τα βασικά, επιτρέποντας σε όλους να προχωρήσουν με σταθερό ρυθμό.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου εξαρτάται από τον ρυθμό με τον οποίο προχωράτε μέσα από τα On-demand μαθήματα (περίπου 20 ώρες) και συμμετέχετε στα Live Workshops (9 ώρες). Κατά μέσο όρο, οι συμμετέχοντες ολοκληρώνουν το πρόγραμμα σε 30 ώρες ή 4 έως 6 εβδομάδες.

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ευέλικτη μάθηση που να ταιριάζει στο πρόγραμμα και στις ανάγκες κάθε συμμετέχοντα. Επομένως, δεν υπάρχουν αυστηρές προθεσμίες για την ολοκλήρωση των On-demand μαθημάτων, καθώς η πρόσβαση στο online υλικό είναι εφ’ όρου ζωής. Ωστόσο, προτρέπουμε τους συμμετέχοντες να ακολουθούν ένα σταθερό ρυθμό για να εξασφαλίσουν τη συνέπεια και τη βέλτιστη εκμάθηση.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του SPSS Mastery, θα αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα των Live Workshops, που περιλαμβάνει υλικό καθώς και οδηγίες για τη σύνδεσή σας στο Zoom.

Ναι, για τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια SPSS θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας τα λογισμικά MS Excel και SPSS (έκδοση 22 ή ανώτερη).

Δείτε αναλυτικές οδηγίες ΕΔΩ https://stepupadvisor.gr/faq/

Όχι, τα workshops δεν βιντεοσκοπούνται γιατί σαν στόχο έχουν την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευόμενων και την επί τόπου επίλυση ασκήσεων. Σας δίνεται αναλυτικό υλικό που μπορείτε να κατεβάσετε στο υπολογιστή σας καθώς και τα key points των συνεδριών. Ενθαρρύνεστε επίσης να κρατάτε σημειώσεις.

Εφόσον έχετε παρουσία και στα τρία Workshops, λαμβάνετε Βεβαίωση Παρακολούθησης για τη συμμετοχή σας στα Workshops, υπογεγραμμένη από τη διδάσκουσα.

H Βεβαίωση Παρακολούθησης για το on-demand εκπαιδευτικό πρόγραμμα SPSS Research εκδίδεται αυτόματα από το σύστημα με την επιτυχή ολοκλήρωση (σκορ >70%) των κουίζ των ενοτήτων και του Τελικού Κουίζ.

Επιστημονική υπεύθυνη

Εύα Παρασκευαδάκη – Σύμβουλος έρευνας και στατιστικών αναλύσεων

MSc. Ηλ. Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, ΕΜΠ.

Ξεκινώντας ως ερευνήτρια σε θέματα μηχανικής με επίκεντρο τις προσομοιώσεις λειτουργίας του δικτύου ενέργειας, μεταπήδησε σε συμβουλευτικό ρόλο στο σχεδιασμό ερευνών και τη στατιστική ανάλυση δεδομένων σε διάφορους τομείς (social and medical statistics, business analytics, UX research). Συνεργάζεται με ερευνητικές ομάδες σε projects που περιλαμβάνουν εξόρυξη δεδομένων, διερευνητική ανάλυση και προγνωστική μοντελοποίηση δεδομένων.

Οι ερευνητικές της εργασίες έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές. Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας StepUpAdvisor.gr, η Εύα προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες στη στατιστική και την επιχειρηματική αναλυτική, δίνοντας έμφαση στην κριτική σκέψη γύρω από τα δεδομένα.